Utántöltő tinták

Utántöltő tinták

Mit érdemes tudni az utántöltő tintákról?

Az általunk forgalmazott tinták kiszerelése és árai:

A legolcsóbb megoldás a nyomtató tintájának pótlására, ha mi magunk töltjük fel újra a festékpatront. Erre a célra 100 ml-es kiszerelésben árulunk utántöltő tintákat HP és Canon nyomtatókhoz fekete és ciánkék, bíborvörös és sárga színekben.

Ez a fajta módszer akkor a leggazdaságosabb, ha fúvókával egybeépített tintapatront használ a nyomtatónk. A HP, CANON és LEXMARK printerek többnyire ilyenek. Ebben az esetben a nyomtatófej egybe van építve a patronnal, ezért drágább is. Ilyen nyomtatók esetén nem csak egyszer, hanem hatszor-nyolcszor is újratölthetjük a patront, úgy hogy természetesen a drágább patront nem kell újra megvásárolni.

Az utántöltéssel természetesen megspóroljuk a munkadíjat is, hiszen ezt az egyszerű feladatot mi magunk is elvégezhetjük pár perc alatt. A legjobb minőség érdekében, a patronok újratöltését akkor végezzük el, amikor a tinta még nem fogyott ki teljesen, de a számítógépünk már figyelmeztet, hogy kevés a festék a nyomtatóban.

A másik nyomtató fajtánál a nyomtatófej és a patron különálló egységet alkotnak (Epson, Xerox, néhány Canon), ezeknél a patron csupán a tinta tárolását végzi. Gyakorlatilag ez egy kis műanyag tartály, ezért ezeket nagyon sokszor után lehet tölteni, még akkor is, ha a patronok már régebben kifogytak. Ezeknél a nyomtatóknál azonban vigyázzunk arra, hogy ha sokáig nincsenek használva, a fej beszáradhat (függetlenül attól hogy eredeti tintát használtunk, vagy nem). Beszáradás esetén pedig ezeknél a nyomtatóknál fejcserére van szükség, ami drágább mint egy vadonatúj nyomtató megvásárlása.

Az általunk forgalmazott készletek kiszerelése és árai:

Hp típusú nyomtatókhoz 1.200.- Ft / db

  • Fekete utántöltő tinta 100 ml
  • Ciánkék utántöltő tinta 100 ml
  • Bíborvörös utántöltő tinta 100 ml
  • Sárga utántöltő tinta 100 ml

Canon típusú nyomtatókhoz 1.200.- Ft / db

  • Fekete utántöltő tinta 100 ml
  • Ciánkék utántöltő tinta 100 ml
  • Bíborvörös utántöltő tinta 100 ml
  • Sárga utántöltő tinta 100 ml

Az árak tájékoztató jellegűek. A nyomdai hibák és az árváltoztatás jogát fenntartjuk.