Tonertöltési árak Nyomtatás E-mail

 

Ne dobja ki üres lézerkazettáit sem! Egy új, eredeti toner ára több tízezer forint is lehet, mi ennek az árnak körülbelül a feléért tudjuk Önnek kicserélni egy felújított, maximálisra töltött kazettára. Gyakran az eredeti tonereket csak féltöltettel árulják a gyártók, mi minden kazettát teljesen feltöltve, tesztelve árusítunk.

 

Ha gondot okoz önnek az üres lézertonerek cseréje, Budapesten futárszolgálattal tudjuk megoldani a házhozszállítást, vidékre pedig postai utánvétellel tudjuk postázni a kazettát.

Ne feledje, hogy az üres tonertestek a környezetre fokozottan veszélyes hulladéknak számítanak, ezért ha lézertonerét újratölteti, nem csak pénztárcáját, de a környezetet is jelentősen kíméli. Az utántöltött tonerek az eredetivel közel egyező minőséget biztosítanak, otthoni vagy irodai használatra tökéletesen megfelelnek.

 

Az üres, kifogyott tonerek veszélyes hulladéknak minősülnek, ezért soha ne dobja ki őket. Az üres tonertesteket hozza el hozzánk, mi díjmentesen átvesszük azokat és elküldjük megsemmísítésre.

 

 

Válassza ki lézerkazettája típusát:

HP toner

HP tonerek

samsung toner

Samsung tonerek

canon toner

Canon tonerek

lexmark toner

Lexmark tonerek

xerox toner

Xerox tonerek

minolta toner

Minolta tonerek

sharp toner

Sharp tonerek

brother toner

Brother tonerek

ibm toner

IBM tonerek

epson toner

Epson tonerek

panasonic toner

Panasonic, Star tonerek

dell toner

Dell tonerek

oki toner

Oki tonerek

ricoh toner

Ricoh tonerek

philips toner

Philips tonerek